Telefon de contact:068515468
Se încarcă…

Ai nevoie de o reparație calitativă?

Noi îți punem la dispozitie meșteri profesioniști care își cunosc foarte bine munca
Comandă reparație

Reparatie apartamente si case in Moldova , Comanda online

Echipa Mesterul.net îți oferă o gamă largă de lucrări în domeniul construcțiilor: consultanță, proiectări, reparația apartamentelor și construcția caselor la cheie, executarea lucrărilor interioare în apartamente și case noi (varianta albă).

Nu este nevoie sa obținem experiență adițională, căci am dobândit-o deja în decurs de 12 ani de activitate! Pe parcursul acestor ani am învățat ceea ce nu poți învața într-o școala și aceste cunoștințe am vrea să le aplicam în pactică, prestându-ți serviciile de cea mai înaltă calitate. Toate lucrarile în construcție se învață atunci cand te implici în lucru, noi implicându-ne în fiecare lucrare, cât ar fi de mică. Suntem o echipă de profesioniști, responsabili pentru serviciile efectuate, de aceea toate lucrarile sunt executate de către Reparație Apartamente conform normelor și după ultimele tehnologii și tendințe, organizat și în termenul prestabilit. Faptul, că clientul este mulțumit, este cel mai înalt scop al nostru, ceea ce ne face să ne perfecțonăm mereu!

Îți oferim posibilitatea de a discuta cu clienții noștri existenți, la care am executat servicii, suntem transparenți și deschiși (poți vedea lucrările noastre nu doar pe poze, ci și în realitate), pentru a-ți oferi posibilitatea să alegi dintre cei mai buni, căci suntem siguri că putem face față oricărei lucrări, indiferent de complexitatea ei.

Achitarea se face pe etape, concomitent cu lucrul efectuat. În cazul în care procuri materiale care sunt testate de noi, nu vei avea NICIODATĂ PROBLEME, noi sfatuindu-te cum să alegi ceea, ce se potrivește anume casei sau apartamentului tău! La sfârsitul lucrării oferim GARANȚIE pentru termen de 2 ani, ca să fii sigur în calitatea serviciilor prestate de către noi. Suntem absolut responsabili pentru banii pe care îi investești!

Nu ezita să primești o consultație gratuită a specialistului, sună acum!

07.10.2016 – Ziua fondarii siteului nostru

Lasă un răspuns